Опитният полузащитник на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че получилите се резултати и в двата мача в група H в днешния ден са в полза на Лудогорец. Той също така подчерта, че очаква с нетърпение дербито срещу ЦСКА в неделя, подчертавайки, че Лудогорец има достатъчно равностойни играчи, за да бъдат направени ротации.

„Знаехме, че всичко ще се реши в последния мач. Дойдохме за победа, но в крайна сметка се получи закономерно равенство. Равностоен беше мачът. Те имаха може би малко повече възможности и притежание на топката, но и ние имахме своите шансове на контраатака накрая“, започна полузащитникът.

„ЦСКА Москва е добър отбор. Млад , техничен и агресивен отбор. Искахме да покажем добър футбол, но знаехме, че този мач няма да реши нищо“.

„Резултатът в другия мач е приятен наистина, няма как да го отрека. Не се притесняваме обаче да излезем за победа в Разград. Лично аз не бих подходил дефанзивно срещу Ференцварош, защото може да ни изиграе лоша шега“.

„Фаворит е Лудогорец, имаме по-добри резултати и го показахме в Унгария. Мач с мач обаче не си прилича, така че ще трябва отново да покажем превъзходството си“.

„Очаквам да излезем пред много фенове срещу ЦСКА в неделя, нервите да не вземат връх, а да се получи хубав мач. ЦСКА все още е в борбата за титлата, този отбор не може да се отписва все още. Имаме достатъчно футболисти, за да правим ротации, всички наши играчи са доста равностойни и който и да играе ще бъде на ниво“, завърши Дяков.