Халфът на Лудогорец Доминик Янков е убеден в победата над Брага в четвъртък. Националът вярва, че шампионите имат шансове за излизане от групата и класиране за елиминационната фаза. В интервю за клубния канал Янков говори още за класата на португалския тим, мачовете с Мидтиланд и Цървена звезда и битката за титлата в efbet Лига.

„Според мен се готвим по най-добрия начин за Брага. Има още какво да си кажем и смятам, че сме готови. Мисля, че те са доста силни, както и другите отбори в групата. Доста равностойни са, така че трябва да се подготвим по най-добрия начин и да спечелим мача. Както казах, групата е много равностойна. Трябва всеки мач да сме на 100% и да изчистим грешките си”, започна Янков.

„Първо мислим за следващия мач, а не за гостуванията. Трябва да си свършим работата в четвъртък и тогава ще мислим за следващите мачове. Можеше да вземем повече точки досега, но трябва да изчистим грешките си и да сме по-концентрирани, за да вкарваме голове. Само по този начин можем да спечелим. Шансовете да излезем от групата са добри, има още мачове. Четвъртък трябва да излезем и да спечелим. За мен няма проблем да играем в сгъстен цикъл, аз съм млад футболист. Гледам да се възстановявам по най-добрия начин. Тази година в България има доста конкуренция, но според мен ние трябва да мислим за победата във всеки мач и няма да имаме проблем”, продължи Янков.

„С националния правим добра крачка напред, с млади футболисти. Там настроението винаги е добро и се надявам да надграждаме занапред”, завърши Доминик Янков.