Старши треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, остана доволен от факта, че тимът му продължава напред във втория предварителен кръг на Шампионска лига, въпреки поражението с 0:1 от Динамо Батуми. В първия мач „орлите” се наложиха с 3:1, което се оказа решаващо за крайния изход от сблъсъка.

„Изиграхме два мача и продължаваме напред. Получихме ранен гол, който доста ни разконцентрира. Динамо Батуми са добър отбор, защото, Грузия победи България с 5:2 в и то България. Изобщо не е отбор, за подценяваме. Важното е, че продължаваме напред. Аз съм доволен от това ,защто в такива мачове израстваме като отбор”, сподели Дерменджиев.

Не са ни изненадали с нищо. Бяхме готови за това. В крайна сметка футболът се играе на голове. Още в 3-ата минута получихме гол, който обърна мача.

Всичко влиза в сметките, но в края на краищата момчетата се справиха добре и ги поздравявам. Видяхте, че второто полувреме около тридесет минути имахме преимущество, но всичко това ще се анализира. Ще видим кой как е играл. Стана по трудния начин, но важното е  че се получи”, каза още специалистът.