Големият герой за Лудогорец в реванша с Жалгирис от втория квалификационен кръг на Шампионската лига беше Клаудиу Кешеру. Румънецът наниза две от най-важните попадения в мача, завършил 4:1. 

Така, въпреки поражението с 1:2 в първия двубой и ранното попадение в полза на литовците, българският шампион продължи напред. И според румънския таран, още от миналата седмица всички са били уверени в крайния успех. 

"Бяхме много уверени цялата седмица преди мача. Знаехме грешките си, но знаехме, че ще се класираме, бяхме уверени в това. Трудно е да стартираш, знаейки, че трябва да вкараш, за да се класираш. Но ние имаме страхотен отбор и просто трябваше да сме търпеливи", заяви Кешеру пред DIEMA SPORT.  

"Горд съм от колегите си, от приятелите си. Те показаха характер. Да допуснеш първия гол, но да вкараш четири после - ето това е отбор. Не бих казал, че беше толкова различно като пуснахме гол, отколкото преди това да се случи. Знаехме, че ще вкараме поне два, стигнахме до четири", сподели още румънецът и коментира какво ще бъде бъдещето му. 

"В цялото уравнение не фигурирам само аз. Това, че има интерес към мен, означава, че всички сме оценени по висок начин. Това е моята последна година в договора ми, имаме време да обсъдим всичко. Ще седнем с босовете какво предстои", заяви Кешеру и говори за следващия съперник на отбора.  

"Във втория кръг бяхме срещу много организиран тим като Жалгирис, но и занапред ще ни предстоят много трудни мачове, както беше и миналата година. Но всичко си зависи от нас. Ние убеждаваме всички, феновете ни подтикват за все по-добри изяви", каза още румънецът и накрая говори за предстоящия мач с ЦСКА за първенството.

"Днес мачът приключи, в третия предварителен кръг сме. От възстановяването нататък започваме да мислим за двубоя с ЦСКА. Това си е мач, който винаги трябва да спечелим", завърши Кешеру.