Вратарят на Лудогорец Хендрик Бонман бе доволен от продължаването на "орлите" в третия предварителен кръг на Шампионската лига, независимо от загубата с 0:1 от Динамо Минск. Шампионът на България се класира напред с общ резултат 2:1, а някои намеси на стража на отбора определено допринесоха за крайния успех.

"Надявахме се, че мачът ще бъде малко по-лек, но такива бяха обстоятелствата. Доста интензивен мач за нас в защита. Ние имахме достатъчно причини да бъдем мотивирани, но те се сбориха много мощно. Имахме шансове да отбележим, но в крайна сметка всеки мач в квалификациите на Шампионската лига е труден", започна той.

"Това е много добър колектив. Чувствам се добре и адаптацията ми върви добре. Доволен съм, че помогнах на отбора да продължи в следващата фаза. Понякога може би е добре да те затруднят толкова, защото извличаш поуките и може да си по-добър в следващия мач. Имахме и добри минути, но това е началото на сезона и трябва да се подобряваме", добави вратарят на Лудогорец

"Знаем какво можем да очакваме от Карабах, ще бъде много сложно. Имаме шансове в тези два мача. Отиваме следващата седмица и се надяваме да се представим по-добре от днес", завърши Бонман.