Треньорът на Лудогорец – Игор Йовичевич, беше в добро настроение след нулевото равенство срещу Виктория Пилзен. Хърватският специалист акцентира, че пропускът на Пьотровски от дузпа е „нещо нормално“ и демонстрира умереност в изказа си.

„Очаквахме тежък мач срещу много добър съперник. Научихме много от последния мач със Славия. Това беше чешки отбор с директен стил на игра. Последните 10 минути беше по-трудно за нас, но аз съм щастлив от тази точка. Ако бяхме вкарали дузпата, щяхме да спечелим. Те уцелиха греда, но да“.

startphoto.bg
100 снимки

„Якуб бие дузпите. Днес той пропусна, но всички добри в света пропускат. Въпросът е как реагираш след такава ситуация. Футболът е емоция, а моите футболисти изстрадаха своите моменти. Една точка далеч от дома си е точка далеч от дома. Имаме проблеми с контузиите и трябва да гледаме към мачовете във вътрешното първенство“.

„Докторът ми каза, че Кайо има проблем в гърба. С тази точка сме седем места нагоре в класирането. Продължаваме мач за мач и ще видим какво ще се случи накрая“, завърши Йовичевич.