Кондиционният треньор на Лудогорец Иван Диас разкри как отборът се готви за реванша с Интер часове преди началния съдийски сигнал на "Джузепе Меаца". 

"Клубът пожела да взема всички превантивни мерки. Българското правителство посъветва клуба да вземе мерки за предпазването на футболистите и българските граждани след завръщането ни. Поради тази причина медицинският екип на клуба снабди всички с маски и дезинфектанти".

37 снимки

"От медиите научихме, че има случаи на заразени с коронавирус в Италия. Беше ни препоръчано да не напускаме хотела и да останем в него възможно най-дълго. Не получихме други препоръки от институциите", заяви Диас за Fanpage.it.

"В България всичко е по-спокойно. Разговарям със семейството си и приятелите си по-често. Вече познавам Милано, защото съм идвал тук на почивка със съпругата си. Играхме и финал в Шампионска лига с бившия ми отбор Атлетико Мадрид. Няма нужда да се разхождам из града.

Всеки път, когато играем вечер, планирам сутрешна тренировка в същия ден. Този път трябваше да я проведем в зала в хотела и трябваше да променя цялата й структура. Има футболисти, които се притесняват повече от другите. Мисля, че взехме необходимите мерки, за да се предпазим. Когато излезем на терена за загрявката, футболистите ще мислят само за мача", каза още кондиционния спец.