Москвичи, Лади, Жигули...Майтапи, снимки, ехидни усмивки и надменно отношение. Къде са сега футболистите на ЦСКА Москва? Питаме за приятели от Русия , тъй като имаме желание да им помогнем. Колегите от Русия ги търсят, но не могат да ги открият. Играчите на ЦСКА са се скрили след срама, който браха. Всъщност, същото правеха и когато възпитаниците на Станислав Генчев ги мачкаха по терена.

Ама иначе преди мача бяха във вихъра си. Вярно, Лудогорец и жителите на Разград понесоха малко подигравки, но в крайна сметка футболистите и ръководството на ЦСКА, направиха услуга на българския шампион. Без да осъзнават, с надменното си отношение, руснаците направиха срама си още по-голям и издигнаха Лудогорец още по-високо във футболния небосклон.

Цяла Европа разбра как отбор от малък град в България направи на пух и прах гранда от Русия. Защото си е налегнал парцалките и работи. И освен това е научен да се отнася с уважение към всеки опонент, за да не изпада в куриозна ситуация като ЦСКА Москва.

Какво им пука на футболистите на ЦСКА? Нали са от Москва. Несъмнено огромен и красив град. Все ще намерят някое кътче да се скрият. Така никой няма да може да ги намери, за да ги попита как така малък и "невзрачен" Разград им разказа играта по всички показатели.

Ще следим с интерес социалните мрежи, за да видим ще има ли нови забавни публикации от страна на московските "армейци". Има хубави снимки на таблото на "Лудогорец Арена" след мача. Нали са активни в социалните мрежи, може да се възползват...

Майтапчиите от ЦСКА Москва се издирват под дърво и камък.