Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че не е необходимо на всяка цена да се привличат нови играчи в тима, след като днес “орлите” се класираха за груповата фаза на Лига Европа, отстранявайки Марибор след 2:2 и с повече голове на чужд терен.
 
“Бях сигурен и вярвах до последно, че няма как късметът да не е с нас. Ще играем в Европа поне до Коледа. Честито на всички в отбора. Пожелаваме си именит отбор, който да дойде в Разград. При нас нещата винаги стават трудно, но важното е, че стават. Не бива да се заблуждаваме. Имаме си нашите трески за дялане”, заяви Петричев.
 
 
“Възможно е да има новини. Ще вземем футболисти само, ако сме сигурни, че ще вдигнат нивото. При нас не е необходимо да продължаваме със селекцията на всяка цена”, добави още той.
 
“Станислав Генчев е кадър на Лудогорец и възнамеряваме да го развиваме. Вярвам, че той е един от бъдещите добри български треньори. Важното е, че всички хора, които са компетентни, са единодушни какъв треньор се търси. Имаме доста работа в тази посока, но не сме си поставяли спешни срокове.Смятам, че Генчев ще може да изпълнява добре функциите, които има. Ние не трябва да бъркаме. Благодаря на Алекси Желязков, който помогна на отбора и на Станислав Генчев”, завърши Петричев.