Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру определи победата в предстоящия мач срещу АЕК Ларнака за задължителна.

"Трябва да потърсим първа победа в турнира. Срещу Леверкузен играхме силно, но срещу Цюрих и АЕК можехме по-добре. Трябва да покажем истинската си класа и да победим, разбира се", сподели нападателят за "Спортно шоу Гонг".

Относно ремито в Кипър, румънецът коментира: "Бяхме шокирани от гола, който допуснахме. Цялостно не беше добър ден и спечелената точка бе задоволителна."

А за шансовете за класиране напред каза: "Трябва да спечелим този мач и да проследим развитието на другия двубой. Трябва да играем силно до края."

"Действаме в същата посока в каквато бяхме и преди. Тони бе в пълен синхрон с Аутуори."

Голаджията бе попитан и за силната конкуренция в предни позиции, която получава от Якуб Швиерчок и Жуниор Брандао. "Конкуренцията е много добра, много е добре, че всички са във форма, това е благоприятно за отбора."

"Да отговоря честно, аз работя по същия начин. Нищо не се е променило, не мисля защо не вкарвам. Това, че топката не влиза понякога, не ме променя. Имам много мачове, за да ми влияе това. Сега всичко е наред."

"Нямам цел, тя зависи от много неща, тази игра е уникална и почти всеки може да вкара. Най-важното е да се развиваме, да премахваме слабостите си и да се развиваме", допълни Кешеру.