Още един от румънците в състава на Лудогорец смята да остане в тима до края на кариерата си. След като преди време Козмин Моци обяви такива планове, сега изглежда по подобен начин ще постъпи и сънародникът му Клаудиу Кешеру. 

Топреализаторът на шампионите има договор до края на сезона, но агентът му Богдан Апосту обяви пред медиите в северната ни съседка, че клиентът му вероятно ще остане в Лудогорец, докато се пенсионира. Възможно е тази есен нападателят да го удължи, като в скоро време се очаква двете страни да седнат на преговори.

"Клаудиу може да отиде в други шампионати, но не иска, защото вече няма финансова мотивация. Спечелил е достатъчно пари, за да си позволи свободата да избира къде да играе. За него оферти не липсват, включително и това лято. Имаше предложение от Трабзонспор, но той не искаше."

"Клаудиу има изключително утвърден статус в Лудогорец. Вероятно ще остане в клуба, докато се пенсионира. Собственикът там наистина го обича. Той е един от важните играчи, като член от семейството на Лудогорец е."

"И това вероятно е една от причините той да иска да се пенсионира там независимо още колко време ще играе - година, две или три. Той чувства, че още може да играе на високо ниво", коментира Апосту пред ProSport.ro. 

В началото на декември румънският национал ще навърши 33 години. Той дойде при разградчани през 2015 година. Постепенно се превърна в реализатор №1 на "орлите". Неизменна част е и от държавния тим на родината си.