Лудогорец ще направи един последен опит да подсили атаката си за пролетния дял на шампионата. Според редица авторитетни издания в Турция, родният шампион се е огледал в един от играчите на местния първенец Бешикташ. 

Според медиите в южната ни съседка, "орлите" искат да подсилят състава си с младия канадец Кайл Ларин. Той дойде в Истанбул в последния ден от трансферния прозорец от състава на Орландо Сити от Мейджър Сокър Лийг. 

Ларин не попада в плановете на наставника на турците Шенол Гюнеш за този сезон, но е инвестиция за бъдещето. Затова може да бъде пуснат под наем в Разград за сезон и половина, пишат още в Турция. 

Информацията от там е, че наставникът на Лудогорец Димитър Димитров е следил под лупа изявите на Ларин и е запознат с качествата му, но не е могъл да се пребори с финансовата мощ на Бешикташ за подписа му. 

Затова сега го иска под наем. А такава сделка все още може да се осъществи у нас, защото в Първа лига трансферният прозорец е отворен до 28 февруари. Кайл Ларин е 22-годишен нападател и национал на Канада.