„Важна е победата, защото трябваше да спечелим. Но можем много повече. Вкарахме само един гол, но победата е важна. Щастливи сме, че победихме, но малко се и ядосваме, защото знаехме, че можем и повече, но нищо – лека полека. Ако аз играя лошо и побеждаваме всеки мач с 1:0, значи е много добре”, заяви бразилецът с български паспорт Марселиньо след победата на Лудогорец с 1:0 над Зрински в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

„Трябва да отидем там и да победим, а после да мислим за групите. Има още три мача до групите. Трябва да влезем в групите, а после да видим какво може да направим в групите. Само там срещу Видеотон не играхме добре. Срещу Видеотон и срещу Локо Пловдив имахме много ситуации. Футболът е резултат. Когато не побеждаваме се забравя какво правим на терена. Трябва да започнат да влизат головете. Един гол днес не добре, но пък победихме”, каза още Марселиньо, а на въпрос дали е недоволен от своята игра днес, футболистът отговори:

„Да, защото казах, че ние знаем нашия потенциал и че можем по-добре. Един гол е победа, важна за нас. Тук вътре в сърцето си ние знаем, че можем да вкараме повече. Отвън няма напрежение. Само между нас, защото сме голям отбор и играем за победа всеки мач. Когато не побеждаваме, ние между нас се ядосваме и говорим, че трябва повече."