Наставникът на Милан Дженаро Гатузо ще направи редица промени в мача с Лудогорец на "Сан Сиро". След като "росонерите" на практика си гарантираха класирането за 1/8-финалите в Лига Европа с успеха 3:0 в Разград, сега на терена ще излязат предимно други фигури, в сравнение с предишния двубой. 

Треньорът на "росонерите" ще промени повече от половината състав, който извоюва комфортния резултат в първия мач. От него на пейката ще седнат Леонардо Бонучи, Давиде Калабрия, Лукас Билия, Джакомо Бонавентура, Сусо и Хакан Чалханоглу. 

Тези шест основни фигури на "червено-черните" ще получат почивка преди изключително важния мач с Рома за първенството на Серия А, който е в неделната вечер. На техните места ще излязат Лука Антонели, Кристиан Сапата, Рикардо Монтоливо, Мануел Локатели, Андре Силва и Фабио Борини. 

Реваншът на "Сан Сиро" е в четвъртък, но само огромно футболно чудо може да позволи на родния първенец да продължи напред, въпреки огромните промени, които Гатузо планира в своя отбор за този мач.