Бившият полузащитник на Лудогорец Михаил Александров ще изгледа на живо първия плейоф на разградчани срещу Марибор в Разград.

Националът даде кратко интервю пред DIEMA SPORT преди мача.

Ето какво сподели той:

„Не мога да кажа, е съм готов на 100%, но се движа в правилната посока. Обнадежден съм. Минах през тежки моменти, но се надявам, че бъдещето ще е по-светло.

Няма яснота относно това кога ще се завърна на терена и за нов отбор, не искам да бързам. Мина доста време и съм изгубил форма. Ще видим къде ще се случат нещата.

Винаги съм бил в много добри отношения с Лудогорец, не само с футболистите, но и с ръководството като цяло. Благодарен съм, че имат такова отношение към мен. То е взаимно. Аз съм видял само хубаво от Лудогорец като цяло. Имал съм страхотни моменти като футболист. Надявам се да стане празник днес не само за Разград, но и за България, тъй като Лудогорец представя България в този турнир.

Не е толкова лесен днешния съперник, колкото се пише по медиите. Не мисля, че ще бъде лесно, но Лудогорец е показал, че ако играят добре, няма значение срещу кого се изправят.

2:0 е най-хубавият резултат за домакинство. Дава ти някакво напрежение за реванша и в същото време спокойствие.”