„Беше много трудно. Според мен играем срещу един добър отбор. Отбор, който може да играе с топката, а не 90 да е в защита. Беше по-тежко от мача с Видеотон или с Локо Пловдив”, сподели голмайсторът за Лудогорец срещу Зрински Козмин Моци.

Той вкара единствения гол за победата с 1:0 в първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

„Не са ни изненадали. Знаехме какъв отбор са. Видяхме предишни техни мачове. Знаехме, че ни чака труден мач. Видя се и днес. Ние днес играхме по-слабо, отколкото играхме срещу Видеотон или Локо Пловдив. Трудно беше, защото в последните два-три мача не вкарваме гол. Мислехме за това. Говорихме за това днес да направим всичко възможно да вкараме. Влизаме малко не със страх, а мислехме само да вкараме. Това беше в главата на всеки футболисти. Нормално да има напрежение, да ти е трудно, когато виждаш, че играеш 90 минути, другият тим да има един удар, а да паднеш. Ние искахме да излезем днес, да играем добре и да спечелим”, коментира още Моци и добави:

„Знаехме, че ни чакат и такива мачове. Няма да има късмет във всеки мач. Вижда се, имахме много удари, а вкарахме един гол. Нормално да е важно, че не допуснахме гол. Няма да е достатъчна преднината и съм сигурен, че ни чака по-тежък мач.”