ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от група А на Лига Европа срещу Байер (Леверкузен) в четвъртък (20 септември) от 22,00 часа, че същия ден стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати в 20,00 часа. 

В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на мача от 10,30 часа ще работят касите на улица "Васил Левски". Важно е да се знае, че продажбата на билети ще бъде преустановена 30 минути преди началото на двубоя - в 21,30 часа.

Влизането на стадиона става посредством турникети. Клубът призовава привържениците да дойдат на "Лудогорец Арена" по-рано, за да се избегне струпване по входовете. За да се улесни пропусквателния режим, феновете трябва да слушат инструкциите на стюардите и полицията.

Клубът съобщава, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

ПФК Лудогорец напомня още, че в мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена" и на караваната с фен артикули на улица „Гаврил Кръстевич“ и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.