ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо първия мач от I предварителен кръг на Шампионската лига срещу първенеца на Черна гора Сутиеска във вторник (5 юли) от 20,45 ч., че същият ден стадион "Хювефарма Арена" отваря врати в 18,45 ч. Клубът напомня, че в момента се продават билети на клубната база в Разград, както и на билетната каса на улица "Васил Левски". Днес гишето ще работи до 18,00 ч., а утре (5 юли) от 10,00 ч. до началото на мача. Билети се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com, съобщава сайтът на шампионите.

Клубът призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропусквателния режим.

Лудогорец съобщава, че на "Хювефарма Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. В случай на необходимост може да се използва линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com