Мощно попълнение в атаката си може да има от зимата родният първенец Лудогорец. Според френското издание foot-sur7.fr, което се позовава на авторитетния журналист Бертран Кенют, шампионите са подновили интереса си към сръбския гигант Петър Шкулетич. 

В момента нападателят се подвизава в тима от френската Лига 1 Монпелие. Той обаче не се ползва с доверието на наставника Мишел Дер Закарян и записва малко игрови минути, а това се отразява и на головата му форма. Той има само един гол в 38 мача за тима си и затова иска да си тръгне, за да разгърне качествата си другаде. 

Шкулетич е на 29 години, а през септември френски медии писаха, че той е бил на крачка от преминаване в Разград, но от Монпелие са развалили сделката в последния момент. Сега обаче тя отново е на дневен ред, макар че интересът към сърбина е голям. 

Освен от "орлите", интерес към него има още от тимове от Лига 1 и Лига 2 на Франция, чиито имена обаче не се съобщават. Сред кандидатите е и турският Генчлербирлиги. Със сигурност е ясно, че този път Монпелие ще го продаде, а финансовите изисквания за сделката няма да са особено високи. 

Интересното е, че Шкулетич вече се е разписвал в мрежата на Лудогорец. Това се случи през 2014 г., когато носеше екипа на Партизан и двата тима се срещнаха в квалификациите за Шампионската лига. Той вкара и двата гола за равенството 2:2, но българите продължиха напред с повече голове на чужд терен.