Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира успеха на тима над Вакер Австрия с 2:1 в първа контрола на отбора в алпийската страна. 

"Най-важното беше да вкараме в практика, това което сме тренирали. В някой моменти вкарахме неща от новата ни концепция, реализирахме попадения, целта е да използваме качествата на футболистите и най-важното е да продължим да играем така, както трябва да играе и занапред", коментира Аутуори.

"Това, което е постигнал отборът до този момент е добро, а сега трябва да надградим нещата. Работата по време на подготовка е голяма, сутринта играчите тренираха, ще работим още. Вече 27 години работя извън Бразилия, това ми помага, играчите също", добави той.

"Две седмици не бях с отбора, сега вече съм с отбора, идеята беше да направим два отбора днес, за да видим футболистите. Димо Бакалов ще бъде използван и като бранител. Отношението ми към всички футболисти ще е еднакво, той се справи добре на тази нова позиция за него. Драгуш имаше болки и решихме да го запазим за следващите срещи", добави той.

"Който и да е съперник, Лудогорец има класата да отстрани съперника", заяви Аутуори по повод съперника на тима в лицето на Крусейдърс в първия квалификационен кръг на Шампионската лига.