Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира загубата на тима от ЛАСК Линц в Лига Европа след завръщането на отбора от Австрия. Според него футболистите на „орлите“ са показали, че имат потенциал, с който могат скоро да бъдат фактор на голямата европейска сцена. За целта обаче ще трябва работа, време и търпение.

Петричев сподели и колко важен ще бъда следващият двубой на Лудогорец срещу Тотнъм.  

Антон Узунов
94 снимки

„Не е приятна загуба, като всяка една загуба. Но пък една загуба, която показа доста неща и на база, на която, можем да си направим доста изводи – някои негативни, някои положителни. Според мен трябва доста работа и доверие в тези момчета, които показаха, че имат качества и характер. Показаха, че имат потенциал да бъдат фактор на голямата европейска сцена. Очевидно ни е необходимо още време да свършим доста работа, но тези момчета имат много потенциал в себе си. Въпрос на време е дали ще бъде по-кратко или по-дълго времето, но ще дойде момент, в който отново ще бъдем ефективни. Видяхте днес при един негативен развой и един недобър мач, тези момчета намериха сили в себе си и поставиха под доста сериозно напрежение съперника, който е изключително класен отбор“, заяви Петричев.

„Едва ли ще бъде последната загуба за Лудогорец. По-важното е да има възход в играта. През тази седмица си говорихме с момчетата, че е много важно Лудогорец не само да побеждава, ами и да побеждава с хубава игра. Това е важно за нас. Мисля, че сме в една изходна позиция, от която с работа, с търпение, с доверие нещата биха могли да се получат“, продължи той.

„За съжаление Тотнъм идват в момент, в който сме натрупали две загуби, но ние никога не сме спирали да мечтаем и да вярваме. Аз имам доверие в тези момчета. Чудесата винаги са възможни във футбола“, сподели още Петричев.  


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.