Членът на Комитета по етика на РФС Андрей Созин атакува остро ЦСКА (Москва) за представянето на тима срещу Лудогорец в Разград. Ето какво заяви той след победата на орлите с 5:1 над руския гранд пред изданието пред championat.com:

“След пораженията на ЦСКА и Краснодар не спах цяла нощ. Никой не разбра какво се случи. Но вече се появиха общите фрази: това е позор, това е образът на руския футбол, а някои говорят, че ЦСКА е имал твърде млад отбор. Изкарахме българите бразилци. А българската преса, между другото, не напразно се зарадва на жребия, когато се падна ЦСКА. Всичко е на мястото си - толкова слаб ЦСКА не съм виждал от години!

ЦСКА играл с млади футболисти. Да речем. А българите - те трикраки, триметрови чудовища ли са?! Те също са футболисти, нямат много пари, затова играят и печелят. ЦСКА няма пари, а при българите откъде? Лудогорец просто разпиля ЦСКА, без пари и играчи, вкарвайки пет гола. Няма нужда да се оправдаваме, че няма пари и играчи" коментира Созин след поражението с 1:5.