Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че разградчани няма да се втурнат в атака от първата минута и търпеливо ще чакат своя момент в реванша срещу Динамо Загреб от третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Срещата е утре на стадион „Максимир“ в Загреб от 21:00 часа, а в първата среща Лудогорец загуби с 1:2.

„Изиграхме много добър мач срещу Динамо преди седмица, но не съм доволен от резултата, защото не трябва да играем красиво, а ефективно и да постигнем успех“.

Антон Узунов
13 снимки

„Динамо е голям клуб, уважаваме всеки съперник, но трябва да гледаме нашия отбор. Аз съм от съседната държава и познавам много добре манталитета на Динамо, на феновете, които ще окажат влияние. Наясно сме, че ако искаме да продължим в следващата фаза, трябва да победим, но това не означава, че трябва да вкараме гол в първата минута. Трябва да бъдем умни и да чакаме своя момент“, коментира Шимунджа на пресконференцията преди мача.

„Всички знаем какво направи Пиерос Сотириу за нас, ще ни липсва, но това дава шанс на други играчи да покажат защо са в Лудогорец. Не искаме да се оплакваме, утре останалите футболисти ще покажат своята класа. Ние не сме единственият отбор с проблеми. Приемаме го и търсим варианти да разрешим тези проблеми“.

„Не можехме да избегнем трансферите на основни играчи, дали това ми харесва или не - няма значение. Приемаме го и продължаваме напред“, каза още Шимунджа.