"Труден мач, това са турнирни двубои. Два мача. Трябва да успеем да извлечем един добър резултат от първия мач, за да си улесним донякъде втория. Отиваме с нагласата да победим, не просто да направим добър мач", заяви старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев при заминаването на тима за първия евромач на състава.

Мачът от квалификациите на Шампионската лига е от 21.00 часа в сряда на стадион "Групама арена" и може да го наблюдавате в пряко предаване в каналите на DIEMA XTRA. 

"Проучихме ги, естествено. Доста информация вече имаме. И футболистите ги гледаха. Мисля, че сме ги разучили добре. Въобще няма да подходят защитно. Те са отбор, който обича да контролира топката. Играят футбол. Изглеждат добре и в двете фази на играта. Контролът на топката ти позволява да създаваш повече голови ситуации, но не винаги е така. Стремежът ни е да контролираме топката и да създаваме положения, от които да отбележим", коментира още Стоев и продължи:

"Въпросителни винаги има пред един треньор. Мисля, че поне за утрешния мач съм ги решил. Най-добре, ако може да запазим вратата суха и да отбележим гол. Опитвам се да предам моето спокойствие. Дано се получи, защото ще бъде напрегнат мач. Стадионът ще бъде пълен, което е хубаво. Трябва да се представим добре. Вандерсон все още лекува контузия. Опитахме се да коригираме слабостите. Ако си позволим да ги допуснем и срещу Ференцварош, ще бъдем наказани. Не отиваме да се затворим, а да играем атакуващ футбол. Няма да пренебрегваме и дефанзивната част на играта."

Лудогорец в отлично настроение на път за Унгария