Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира какъв би бил перфектният сценарий за мачовете с Марибор от плейофния кръг на Лига Европа. Според него, най-добре би било всичко да бъде решено още в първия мач в Разград. 

"Най-хубавият сценарий е да си решиш мача още в първия двубой. Ние сме с нагласата, че имаме два мача. Нагласата ни е такава, че трябва да се представим доста убедително. Класата на Марибор е по-голяма от ТНС", заяви Стоев и накратко описа силните страни на съперника.

"Трудно е с две думи да се опише играта на Марибор. Играят добре в двете фази на играта. Имат добри футболисти", заяви още треньорът на "орлите", след което обяви, че е разговарял с играчите и им е казал да бъдат спокойни в мача.

"Надявам се да няма напрежение. Говорих с футболистите. Играчите трябва да са спокойни и уверени, както и да изпълняват нещата, които сме говорили. Съставът е избистрен. Доста време ги наблюдаваме. Футболистите са запознати със силните и слабите страни на техния отбор", добави още Стойчо Стоев. 

http://ludogorets.com
18 снимки