Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира поражението с 1:2 на тима от Ференцварош в първи двубой от първия квалификационен кръг в Шампионска лига.

"Загуби, имахме един момент в който отстъпихме инициативата през второто полувреме, и тогава ни вкараха втория гол. През първото полувреме ни реализираха при първата атака, после контролирахме нещата, вкараха ни втори гол, и след това отново поехме инициативата. Показахме и доста добри неща, но имахме и слабости. Бяхме по-добре в дефанзивен план спрямо мача с Локомотив Пловдив", коментира Стоев.

"Отворен е мачът. Ференцварош идва в Разград с успех, ние ще търсим победата у дома, но с по-изразителен успех, има още една седмица, нещата и в моята глава да се подредят, в Разград ще си вземем нужното. Григоре няма да бъде готов за реванша, утре ще премине през магнитен резонанс, на първи сведения е сериозно разтежение", добави той.

"Марселиньо е важен играч за Лудогорец, когато е свеж, когато не е се губим по терена в дефанзивен план. Искам го свеж независимо дали 15 или 30 минути. Лукоки хвърли доста енергия по терена, по-голяма концентрация ни трябва пред гола, иска ми се да играем още по-добре в дефанзивен план", каза още наставникът на Лудогорец.