Треньорът на швейцарския Сервет Женева Рене Вайлер бе доволен след победата и отстраняването на Лудогорец от неговия тим.

"Стояхме много добре в дефанзивен план, защитавахме се в блок, особено през първото полувреме. Показахме характер и добра колективна игра. На почивката си казахме, че второто полувреме ще е много по-трудно и трябва да сме солидни. Те нямаха вече какво да губят и тръгнаха по-смело напред. Имахме и късмет в някои ситуации, но без него не става нищо във футбола", призна специалистът.

"В началото на второто полувреме ни беше най-трудно. Тогава пуснахме в игра Ондуа и той се включи много добре. Винаги е добре да имаш на разположение такъв футболист, който да стабилизира играта и да промени хода на мача", добави той.

"Трудно ни е, защото за шест дни имаме три мача, и то гостувания. Проблемът е, че нямам достатъчна ширина на състава за такъв цикъл. Сега задачата ни е да възстановим възможно най-бързо играчите. При всички положения след победа това става по-лесно", каза още Рене Вайлер след срещата.