„В Лудогорец говорят за оптимизъм, приказките им са пълни с големи очаквания за мача в Загреб, но ходовете на ръководството, което продаде двама от най-добрите си играчи преди мача с Динамо – халфа Алекс Сантана и централният нападател Пиерос Сотириу, ни карат да се запитаме доколко клубните лидери наистина вярват в това“, пишат от „Спортске новости“, цитирани в днешния брой на в. "Мач Телеграф".

„Вярно е, че българите имат бърза и динамична игра и че срещу Динамо доминираха през по-голямата част от мача. Това отборно представяне им дава вяра, че при повторение на същото на „Максимир“, ще постигнат целта си. Дали обаче това е приоритетът на българите? Щяха ли да продадат двете си звезди за общо 4,5 милиона евро, ако вярваха в Шампионската лига? Е, влизането в групите носи много повече. Или от Лудогорец са се уплашили от Динамо още преди първия мач и са се насочили към план Б, който е Лига Европа? Особено след като имат осигурена Лига на конференциите“, пишат от изданието във водещия си коментар на броя.

Тази вечер Лудогорец гостува на Динамо (Загреб) на "Максимир" в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят на негостоприемния стадион в хърватската столица започва в 21.00 часа и може да се гледа по DIEMA SPORT 3.