ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от 1/16 финалите в Лига Европа срещу Интер в четвъртък (20 февруари) от 19,55 ч., че същия ден стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 18,00 ч. Към момента са останали ограничено количество билети, които могат да бъдат закупени на клубната база.

Поради огромния интерес към мача с Интер и очаквания пълен стадион, Клубът призовава привържениците да не идват на стадиона в последния момент. Така ще бъде облекчен пропусквателния режим.

ПФК Лудогорец препоръчва на феновете, чиито места са в сектор "Г" да използват алеите в парка и да следват табелите и инструкциите на стюардите, които ще бъдат разположени в района. Клубът апелира към феновете с билети за сектор "Г" да не се смесват с потока от привърженици за сектори "В" и "Моци", което би затруднило сериозно пропусквателния режим на "Хювефарма Арена". 

Клубът съобщава също така, че на "Хювефарма Арена" няма да бъдат допускани привърженици в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Напомняме, че според правилата за безопасност на посетителите в домакинските сектори няма да бъдат допускани посетители с фен артикули на противниковия отбор. Привържениците на Интер ще бъдат настанени в Сектор "А" на "Хювефарма Арена".

Официалната пресконференция на Лудогорец ще се проведе на 19 февруари (сряда) в 13,30 ч. в голямата зала зад Централна трибуна на "Хювефарма Арена". В нея участие ще вземат Павел Върба и Светослав Дяков. Последната тренировка на шампионите преди двубоя с испанския тим е в сряда в 18,00 ч. на клубната база.

Брифингът на Интер на 19 февруари с участието на треньора Антонио Конте започва в 19,00 ч. на "Хювефарма Арена". 

Важно! ПФК Лудогорец напомня, че в мачовете от Лига Европа и първенството на efbet Лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Хювефарма Арена" и на караваната с фен артикули на улица „Гаврил Кръстевич“ и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.