Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов говори на пресконференцията преди утрешния двубой срещу ЛАСК Линц в Лига Европа.

Антон Узунов
22 снимки

„Започнахме се с ЛАСК Линц. От моите наблюдения видях, че това е много сериозен отбор. Силните им страни са в атака, но да не влизаме в детайли. Каквото е имало треньорският щаб ни е запознал. Ще трябва да се противопоставим на силните им страни и в същото време да се възползваме от слабостите им“, заяви Стоянов.

„Определено в тези двубои опитът е много важен. Изпитал съм го на гърба си това нещо. От самото начало съм в Лудогорец и похода в европейските клубни турнири. Това ще ни помогне, но да не забравяме, че в тима има много нови играчи, които за първия път играят на тази сцена. Не мисля, че ще е предимство, а всичко ще се реши на терена и трябва да спазваме треньорските указания и тактическите задачи“, добави още той

Facebook
7 снимки

„Атмосферата в отбора винаги е била добра. Осем години съм в този отбор и мога да го заявя с ръка на сърцето. Винаги при смяна на треньора има промяна. За някои е добре, а за други зле. Но мога да кажа, че преди този мач атмосферата е много добра. Мотивирани сме да победим, за да покажем, че тази загуба и лошите резултатите преди това са плод на случайност. Дай Боже да съберем повече точки, които да ни помогнат да излезем от групата“, каза вратарят на Лудогорец.

Илиян Койчев, пратеник на Gong.bg в Линц


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.