37-годишният бразилец с унгарски паспорт Леандро Педрозо де Алмейда е най-опитният футболист в състава на Ференцварош. Бразилецът от 20 години живее в Унгария, основната част от кариерата му е минала в тази страна, на която е бил и национал - 16 мача за 11 години от 2004-а до 2015-а година.

Леандро играе като ляв бек или халф, записал е над 200 мача за Ференцварош с 13 гола, всичко това в два периода. Най-напред носи зелената фланелка от 2002-а до 2006-а, а от 2015-а година отново е на Групама Арена.

"Това е много силен противник, ние го познаваме много добре, но така или иначе нямаше да бъде по-лесно срещу другите отбори, заяви пред унгарските медии Леандро по повод жребия в Шампионската лига, където Ференцварош ще играе с Лудогорец.

"През миналата година МОЛ Види игра срещу тях, но от този момент досега имат доста промени в отбора, както и доста треньори смениха. Така че не мога да си съставям мнение от тези мачове.

"Ще ги проучим детайлно и изцяло, но очаквам в предстоящите мачове да имаме 50 процента шанс да преминем в следващия кръг.