Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, даде пресконференция преди двубоя с ХИК Хелзинки от груповата фаза на Лига Европа. Словенският специалист заяви, че иска тимът му да играе на още по-висока скорост, както и че цикълът за тима, който предстои, а именно два двубоя с финландците и един с ЦСКА, по никакъв начин не го притеснява.

„Ще има промени. Между този мач и онзи с Жалгирис на изкуствения терен има огромна разлика. Няма нови контузии освен Доминик и точно затова съм щастлив. Гонсалвеш изигра 25-30 минути за втория тим, но му трябват мачове. Ще е рисково да започне утре“.

Антон Узунов
6 снимки

„Единственият червен картон, който ме притеснява е този на Сисиньо в последния мач. Това само ме притеснява“.

„Написали сме си домашното, знаем как те играят, анализирахме. Те играят пред тяхната публика, но очаквам амбиция и смелост“.

„Аз искам ние да минем на седма скорост. Ние сме в сгъстен цикъл от началото. За нас най-важният мач е следващият. Откакто дойдох, знаех, че ще играем през 3-4 дни, но продължавам да гледам мач за мач. Целта ни е да даваме най-доброто от себе си“.

„Надявам се доброто настроение от Врана да се пренесе на терена в Хелзинки. Взаимоотношенията ни са добре. Резултатът невинаги го показва“.