Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас призна превъзходството на ЦСКА пред камерата на DIEMA SPORT. Според него "червените" са били по-добрият отбор и заслужено ще играят на финала за Купата на България.
 
"Това не е първото ми разочарование в кариерата. Загубите са част от играта. В такива мачове трябва да си подготвен за всичко. ЦСКА беше по-добър, особено през първата част и  заслужено е на финал.
 
Трябва внимателно да анализираме причините за загубата. ЦСКА ни хвана няколко пъти на контраатака. Давахме им  елементарно топката, а те бяха дабре подготвени.
 
През второто полувреме направихме промени и в състава, и в схемата на игра. Заиграхме по-добре, но не бе достатъчно. Трябваше да бъдем подготвени за различен сценарий.

Не искам да вярвам, че причината е в мотивацията. Ние сме  професионалисти и ако е така, значи сме сбъркали професията. За мен загубихме тактически.
Вдигаме главите и животът продължава. Не губим нито за първи, нито за последен път. Сега целта е да се подготвим максимално добре за мача с Левски", коментира Дамбраускас.