Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след равенството 1:1 с ЦСКА в първи полуфинален мач за Купата на България.

Антон Узунов
8 снимки

„Без значение от резултата каза го преди мача, това е първото полувреме. И Двата отбора имаха шансове за попадения. Искахме да играем нашата игра, но условията бяха трудни и изгонването на Текпетей. Играхме 30 минути с човек по-малко. Винаги искаме да играем добре. С десет души няма как да създадеш много положения. Второто полувреме беше разочарование за нас. Понякога се нуждаем от по-различен подход“, заяви Дамбраускас.

„Не видях голяма разлика в ЦСКА. Първото полувреме беше равностойно. Имахме добри контраатаки, но не успяхме да намерим завършващите пасове. Второто полувреме се отвори. И двата отбора имаха атаки. След червения картон двубоят се промени. Дойдохме с ясната идея да градим и да атакуваме, но стана различно след това. Няма какво специално да направиш след това. Получихме своята възможност и изравнихме, което е положително“, добави още той.

„Исках топката да е в нас, защото го подготвяме от много време. Когато погледнахме терена се промениха плановете ми. Ротацията на състава беше добра. Десподов и Кешеру се върнаха след ангажименти в националните си отбори и имаха нужда от повече почивка. Имаме много двубои, които ни остават и двамата са важни за нас. Шансовете остават 50 на 50. Двубоят следващата сряда ще е много интересен за зрителите“, каза треньорът на Лудогорец.