Предводителят на Лудгоорец – Георги Дерменджиев, подчерта, че тимът гледа смело към финала в турнира Sesame Купа на България. В първия полуфинал „орлите“ разбиха с 4:0 Хебър и следващата седмица в Пазарджик предстои протоколен реванш.

Треньорът остана доволен от своите футболисти и играта им в Разград и призна, че всички в Разград се стремят към дубъл през сезон 2023/2024.

„Момчетата израстват, а ние полагаме много усилия. Изиграхме доста добър мач. Резултатът е турнирен и е добър, така че има още един мач, в който трябва да подходим по същия начин“, стартира Дерменджиев.

Start-photo.bg
83 снимки

„За мен е важно в такива мачове отборът да влиза от началото на 100%. затова съм доволен, тъй като те го разбраха това и в крайна сметка резултатът е налице. Тони Недялков е много добър футболист, предварително се разбрахме, че ще играе едно полувреме и той го стори. Постепенно ще му даваме минути, за да може да се възстанови на 100%. Имаме голяма конкуренция. Аз не разчитам на един човек да вкарва головете. Видяхте каква комбинативност имаше при единия ни гол, това е нашата игра“.

„Не може да се кривим душата – гледаме към финала. Футболът обаче е поднасял много изненади, така че ще подходим отговорно. В Ботев и ЦСКА ще гледам кой ще ни бъде съперник. Искам да направим дубъл, ще видим след това какво ще се случи“, завърши Георги Дерменджиев.