Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, говори след успеха на отбора в четвъртфиналите от Sesame Купа на България срещу ЦСКА 1948. Дерменджиев загатна, че той има определени опасения от предстоящия мач със столичани, който е за първенство, но вярва, че психологическата нагласа на „орлите“ ще бъде на добро ниво.

„Ние продължаваме напред, което е важно за нас. Това беше добър мач и го изиграхме с добър футбол. Така искам да виждам играчите. Вярно, че това е вторият мач с ЦСКА 48 и предстои втори мач след три дни за първенство“, започна Дерменджиев.

„Равностойният момент днес беше кратък и това го отдавам на грешките при нас. Дадохме им възможност в определени моменти да владеят топката. Иначе, аз съм доволен от второто полувреме“.

„Важно е да създаваме ситуациите и има удари. Ако продължаваме така, тези удари, които са към вратата, все ще влязат. Казах, че ще изиграем седем мача в къс период, но отборът е подготвен и готов да играе в неделя. За мен е малко психологическа настройката за следващия мач с тях след три дни. Който отбор ни се падне, срещу него ще играем“, завърши треньорът на „орлите“.