Голям сблъсък очаква футболните фенове след броени часове. ЦСКА посреща шампиона Лудогорец в четвъртфинален мач от турнира за Купата на България по футбол. Победителят се класира в Топ 4 на надпреварата.

Двубоят е от 17.30 часа на стадион "Българска армия" в София.

Можете да го следите минута по минута в GONG.BG.

Също така можете да гледате двубоя в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT, както и да следите развитието на срещата по Дарик радио.

Предстоящият сблъсък обещава да е наистина зрелищен. "Червените" са в приповдигнато настроение и заради успеха в последния мач между двата тима, и заради разгрома над Берое преди няколко дни в Първа лига.

Разградчани също са готови за футболна битка с желанието да докажат класата си след най-близкия преследвач в шампионата.

Домакините призоваха феновете да се насочат по-рано към стадиона.

В 16:00 часа входовете ще бъдат отворени.

Марков представи нов спонсор и отсече: ЦСКА е фаворит срещу Лудогорец

ЦСКА - Лудогорец

източник: LAP.bg

"Очаквам да покажем едно добро лице. Няма никакви притеснения. От както аз съм начело, Лудогорец никога не ни е надигравал. Не трябва да се поддаваме на провокации, защото знам, че ще има такива от страна на противника", коментира старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев.

Десподов и Каранга: Нямаме търпение за мача с Лудогорец

ЦСКА призова: "С деца на мач" срещу Лудогорец

"Надявам се да сме в по-добро състояние, за да може да се противопоставим на добър отбор, какъвто е сега ЦСКА", пък заяви наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо.

Херо преди ЦСКА: Настройката сега е различна