Помощник треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели след победата и класирането на неговия тим за 1/8-финалите на турнира за Купата на България, че отново не е останал доволен от играта на неговите състезатели. Асистентът на Валдас Дамбрауск призна, че не иска да вижда повече това лице от Лудогорец след показаното на стадиона на Спартак Варна.

 

„В днешния мач освен да продължим напред, беше важно да го направим по убедителен начин. За втори пореден мач нe ни се получи и теренът не беше в най-доброто си състояние. Съперникът създаде ситуации и ни затрудни. Не сме доволни от начина ни на игра“.

Антон Узунов
34 снимки

„Специално за днес, причината е мотивацията във футболистите. Когато играеш срещу отбор от втора дивизия за Купата, футболистите си мислят, че ще е лесен мач. Отделихме време да им покажем, че не е така. В крайна сметка трябва да направим анализите и тези два мача да не се повтарят“.

„Няма контузени, има само леки наранявания. Продължава лечението на Антон Недялков и Кирил Десподов, надявам се в неделя да ги ползваме, но ще видим“.

„Нямаме претенции за противник. Важно е да играем нашата игра. Нямаме притеснение от нито един отбор в България. Всеки един трофей е допълнителна мотивация за всички в клуба. Купата не сме я печелили от доста време, но трябва да продължим с добрата си игра и това лице да не се повтаря повече“, заяви Генчев.