Лудогорец съобщава, че при сериозен интерес продължава пакетната продажба на билетите за предстоящите мачове с Берое от I кръг на Първа шестица на 30 март от 18,15 часа, ЦСКА за Купата на България на 3 април от 18,30 часа и с ЦСКА от II кръг на Първа шестица на 6 април от 17,15 часа. 

С цел улеснение за феновете в петък (29 март) от 11,00 ч. до 19,00 часа ще работи и касата на улица "Васил Левски". В момента входни талони за предстоящите двубои с Берое и ЦСКА се продават на клубната база Спортен център Лудогорец.

ПФК Лудогорец напомня, че в деня на двубоя с Берое касата на улица "Васил Левски" ще работи от 11,00 часа, а тази на клубната база - от 8,30 часа. 

Феновете на Берое ще могат да се снабдят с билети от гишето на сектор "Гости" на "Лудогорец Арена", което отваря в 16,00 часа.
В деня на мачовете с ЦСКА за Купата на България и първенството касата на улица „Васил Левски“ ще работи от 10,00 часа, а гишето на сектор „Гости“ – от 12,00 часа.

ПФК Лудогорец призовава своите фенове да се възползват от предварителната продажба, за да избегнат струпването на входовете преди началото на мачовете. Важно е да се знае, че домакинските сектори няма да бъдат допускани зрители с артикули на противникови отбори.

Целта на пакетната продажба на билетите е да бъдат улеснени всички привърженици на Лудогорец, които имат желание да подкрепят отбора в три от най-важните мачове от пролетния дял на първенството. По този начин феновете ще си гарантират предпочитаното място на стадиона за срещата с Берое и двата мача с ЦСКА.

Клубът напомня, че на мачовете от Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител.

"Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена" и ги попълвайте стриктно", пише официалният сайт на разградчани.