Старши-треньорът на Септември София – Милен Радуканов сподели първите си впечатления след поражението с 0:3 от Лудогорец в 1/8-финалите за Купата на България.

„Загубихме защото получихме 3 гола. Много съм доволен от старанието на футболистите. Да се опитваме да правим това, което работим през цялата година. Опитахме се да играем по начина, по който работим. В края на първото полувреме комбинирахме добре. При 2-3 грешки Лудогорец се възползва. Говорихме през седмицата бързо да играаем с топката. Нашите футболисти още ще трябва да се учат да стигнат Лудогорец“, започна той.

„Щеше да ми е по-интересно, ако държахме 0:0 или бяхме вкарали. Радвам се, че и след 2:0 владеехме инициативата. Мисля че никой отбор в България не е правил преса на Лудогорец от аут. Радостен съм, че се противопоставихме. Чисто футоблно имахме интересни неща", продължи Радуканов.

„Колкото можахме се противопоставихме. Стояхме в средната третина. Не се дръпнахме. Аз гледам моя отбор. Лудогорец има кой да го коментира", заяви наставникът.

„Имахме доста трудни мачове. Продължаваме да работим, за да се развиваме. Исках футболистите да видят какво е срещу отбор, който 7 поредни години играе в ШЛ или Лига Европа", сподели специалистът.

„Нашият отбор е много добре подготвен. Убеден съм в това. Русев играе 2 мача на инжекции. Надявам се да сме готови за следващия мач в неделя", завърши Милен Радуканов.