Треньорът на Розова долина - Атанас Апостолов, говори с чест към своите футболисти, макар загубата с 0:2 от шампиона Лудогорец в мач от Sesame Купа на България. 

„Показаха себераздаване и стояха добре, както искахме и се противопоставихме подобаващо на шампиона на България. Червеният картон беше повратния момент в срещата. Шансовете ни за преход в атака намаляха и нямаше пространства и хора, които да подкрепят офанзивните действия. Бяхме изпаднали в дълбока защита, за да не допуснем доста голове“, каза треньорът на Розова долина.

Start-photo.bg
93 снимки

„Не съм гледал ситуацията, но мога да отбележа, че имахме една ситуация през първото полувреме, която при по-добро отиграване, щеше да стане интересно да поведем. Ще похваля моя отбор за стоенето по терена и мисля, че показаха страхотен потенциал“, продължи той.

„Зарадвахме се, че шампионът на България дойде тук. Това беше празник за нашия град и стадионът се напълни. Докоснахме се до тези звезди. Видяхме, че разликата не беше толкова голяма на моменти. Заслужено ни победиха. От един такъв мач извлякохме страшно много позитиви. Според мен този мач ще ни послужи като безценен опит, за което сме изключително щастливи“.

„Имаме амбиции за Втора лига, имаме го за цел да сме горе в класирането. Първенството е доста интересно. Ще се опитваме до края да сме постоянни. Предстоят ни два мача с Куклен и Локо Пловдив, а вторият полусезон, ако привлечем няколко нови, ще изглеждаме доста добре“, завърши Атанас Апостолов.