Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира категоричния успех на тима над Жалгирис с 4:1 в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

"В два мача, и в първия мач имахме ситуации, имахме и позитивни и негативни страни, футболистите имат характер, вкараха ни гол, но през втората част показахме истинското лице на Лудогорец, видяхте какви хубави голове вкарахме", коментира след успеха наставникът на българския шампион.

"Беше важен голът на Натанаел, бях сигурен в отбора, за нас това беше добър мач, класирахме се, започнахме добре мача, контролирахме играта, отборът се съвзе след попадението в нашата врата, след гола на Натанаел самочувствието ни се върна, а през втората част достигнахме и до тези голове за успеха", допълни той.

"За нас е важно отборът да навлиза в добра форма, има и грешки, това е футболът, който допусне по-малки грешки той печели. Футболистите са изключително добри момчета, знаят как да се нахъсат, не трябваше да се поддават на емоции", каза още Дерменджиев.

"Искам да пожелая успех на Левски и Ботев Пловдив, нека има повече български отбори в евротурнирите, тези които искат да ме сменят им пожелавам много късмет и здраве", каза още наставникът.

"Съобразяваме се с критиките, отборът не е извънземен, доволен съм от качеството на играта на футболистите, аз им вярвам", продължи треньорът.

"Апоел Беер Шева са изключително добър отбор, имам наблюдения над тях, но са оскъдни, имат много чужденци, ще трябва да се справим с тях", коментира следващия съперник на Лудогорец Дерменджиев.

За мача с ЦСКА специалистът коментира, че иска всичко да се реши на футболния терен.