Треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, трудно скриваше разочарованието си от играта на отбора му след тежката загуба с 0:4 от Черно море. Пред DIEMA SPORT той призна, че не е могъл да познае футболистите си. 
 
"Откакто свят светува, футболът се играе на голове. Някои от играчите направо не мога да ги позная. Ние в предварителните разговори с играчите, знаехме как ще играе Черно море и трябваше да го неутрализираме. Не се получи абсолютно нищо от това, което бяхме планували в началото на срещата“, каза още той.

„Ние знаехме къде трябва да застане отбора и какво да направи. Искахме Черно море да държи топката, допуснахме един гол, но след това не направихме добра организация на играта и излязохме от този контекст. Затова получихме повече голове“, коментира треньорът на Лудогорец

„Вратарите са наши момчета, не можем да ги съдим. Един такъв мач може само да научи Пламен Пепеляшев. Антон Недялков играе и от двете страни, но Сон има много минути и трябваше да излезе да почине“, заяви Дерменджиев.

„Надяваме се на добър резултат в следващия мач в Разград, иначе ще има горчивина“, завърши Георги Дерменджиев.