Специалният гост в студиото на DIEMA SPORT за дербито между Локомотив Пловдив и Лудогорец - Иван Иванов, изказа забележките си към защитната линия на гостите. Бившият български национал заяви, че е недопустимо играчи от подобен ранг да правят подобни грешки.

"Икоко излиза от зоната си и оставя Момчил Цветанов сам, просто трябваше да си остане на една линия с двамата централни защитници. Моментално десният централен защитник Жесуе Са трябва да отиде при Салинас, а Икоко да остане в зона и да изчака евентуално подаване - елементарна ситуация, която може да се направи в детските години. Недопустимо е играчи от такъв ранг, с такива заплати да взимат такива решения", заяви Иванов. 

"Не съм наблюдавал толкова Икоко, но специално в тази ситуация извърши много груба грешка, която коства изравняването."

"За мен лично Локо Пловдив прави по-хубавите атаки. Лудогорец са несигурни, плахи. Двамата централни защитници нямат качествата за такъв стил на игра. Не ми изглеждат никак стабилни и подготвени", допълни Иванов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.