Измир полудя по Гьозтепе на Станимир Стоилов. Клубът е много близо до завръщане в Суперлигата, след като се намира в серия от 10 мача без загуба, като в седем от тях дори не допусна гол, и заема второ място във временното класиране с 56 точки. 

През уикенда Гьоз-Гьоз прие Кечийоренгюджю (0:0), а на стадион "Гюрсел Аксел" имаше 17 161 фенове, които създадоха уникална атмосфера. Това остави зад гърба си много мачове, играни в Суперлигата по същото време, пише изданието Gazete Yenigun. 

Привържениците на Гьозтепе, който е наричан "Надеждата на Измир за Суперлигата", изпълниха дори и сектора за гости на своя отбор, тъй като противникът нямаше фенове за мача. Това е пореден двубой, в който стадион "Гюрсел Аксел" е със запълнен капацитет след назначаването на Станимир Стоилов и отличното представяне на отбора. 

Пълните трибуни на стадиона в Измир надминаха броя на запалянковците в доста мачове, играни в Суперлигата. Двубоят между Бешикташ и Анталияспор на стадион "Тюпраш" в Истанбул беше гледан от 15 853 зрители. Мачът между Адана Демирспор и Сивасспор на новия стадион в Адана събра едва 8 898 фенове. 7 545 привърженици имаше на Касъмпаша - Галатасарай. 

Единственият мач от елита на Турция, в който имаше повече фенове, отколкото на стадиона на Гьозтепе, беше Трабзонспор - Фенербахче - 37 161 души, гласи още материалът на местната медия. 

Наред с това привържениците на Гьозтепе показаха огромно уважение към Станимир Стоилов. Те наредиха Мъри до най-голямата си легенда Аднан Сювари, който извежда отбора до полуфинал за Купата на панаирните градове и четвъртфинал за Купата на УЕФА. Знаме с ликовете на двамата е закачено на една от ВИП ложите на стадиона. 

До края на сезона в Първа лига на Турция остават седем кръга. Гьозтепе заема второ място във временното класиране с 56 точки, като има аванс от 9  пред третия Сакаряспор на Здравко Димитров. Лидерът Еюпспор е с 64 точки. Само първите два отбора в крайното класиране се класират директно за Суперлигата. Тимовете от трето до седмо място играят бараж.