Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров призна превъзходството на Лудогорец в мача между двата тима на „Хювефарма арена”. Шампионите спечелиха безпроблемно с 5:1 и увеличиха преднината си на върха.

„Разбира се ,че разликата в класите беше много голяма. Бяхме много респектирани. Мачът тръгна добре за нас, но на нас това са ни силите и възможностите. Имаме цел, която трябва да изпълняваме и да се надявам, че в края на сезона , ще бъде там където ни е мястото”, коментира той.

„Срещу добър отбор като Лудогорец, трудно може да се играе отворен футбол. Бяхме наредени с петима бранители, но всяко празно пространство се наказваше от Лудогорец. Два от головете дойдоха след индивидуални грешки”, каза още Киров.

„Имаме доста мачове, в които повеждаме с 1:0, но не успяваме да вкараме срещу отбори от нашата черга. Днес обаче беше много трудно, нека си говорим истината. Повеждаме и губим , ако има някакви грешки, трябва да ги поправим. Аз съм човекът, който трябва да даде тон за това.”

„Този мач трябва да го забравим по най-бързия начин. Записахме доста загуби, предстоят ни мачове с Арда и Етър, да се надяваме, че футболистите ми ще се възстановят. Надявам се, че в следващите мачове ще вземем точки и ще се изкачим в таблицата”, допълни той.

„Аз съм човекът, който последен ще се предаде. В момента нямаме никакви финансови проблеми. Всичко е изплатено. Не съм прочел за някакви финансови проблеми в нашия отбор в последните седмици. Имаме уверението, че до май месец ще бъде всичко наред”, завърши специалистът.