Кристиян Малинов беше един от най-надъханите играчи на ЦСКА в мача с Лудогорец, но и той не успя да помогне за развръзка, различна от нулевото равенство. Така "червените" трябва да чакат две грешки в следващите три мача на съперника си, за да могат да станат шампиони.

"Попречи ни, че не вкарахме един гол поовече от противника, изпуснахме дузпа в началото. После премина на битка в центъра, много борба, по-малко футбол. Имаше повече напрежение ии при тях, и при нас. Опитахме се да победим, но имахме и едно наум, че не трябва да губим, защото всичко заминаваше. Типичен мач за титлата", заяви Малинов пред DIEMA SPORT и изрази надежда, че тимът ще е шампион все пак.

"Футболът затова е интересна игра, видяхте какви резултати се получават в Шампионската лига. Това е животът, имаме още четири мача, които трябва да ги изиграем на ниво. Още сме в битката за титлата", сподели халфът и коментира какво е попречило на тима му да стигне успеха.

"Бяхме ентусиазирани, имахме няколко ситуации, изпуснахме и дузпа. След дузпата гардът малко ни падна, но те си показаха играта. Лудогорец бяха по-предпазливи, ние трябваше да натиснем след почивката, но не се получи", заяви полузащитникът и накрая коментира дали ще се отразят липсите на Бодуров, Пинто, Жеферсон и него самия за следващия мач с Берое.

"Мисля, че има достатъчно футболисти да ни заменят всички, които ще отсъстваме. Затова сме 22-ма футболисти, всеки иска да играе и да е титуляр, всеки трябва да търси мястото си и да се бори за влизане на терена", завърши Малинов.