Все още нищо не е решено в двубоя между Лудогорец и Апоел Беер Шева, смята старши треньорът на израелския шампион Барак Сахар. Апоел спечели първата среща у дома с 2:0, а реваншът в Разград е тази вечер от 21:30 часа и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, GONG PLAY, както и на честотите на Дарик радио. Можете да го проследите и минута по минута с Gong.bg.

Всичко или нищо за Лудогорец

"Винаги има напрежение, особено срещу отбор, който създава толкова много голови ситуации. Имаме още много работа, за да изпълним нашата мисия. Записахме отличен резултат в първия двубой, но сме изцяло съсредоточени върху това да завършим задачата. Не може да има никакви извинения. Искаме да бъдем сигурни, че ще участваме поне в груповата фаза на Лига Европа преди да опитаме да достигнем до групите в Шампионската лига", заяви Сахар.

Бен Сахар, Елианив Барда, Нив Зрихен и Исак Куенка няма да играят за гостите заради контузии. Очаква се халфът Маор Меликсон да бъде напълно готов и да започне в титулярния състав срещу българския шампион тази вечер. Меликсон имаше контузия от първата среща с Лудогорец, но сега изглежда вече е напълно готов да играе срещу "зелените".

Апоел Беер-Шева вдигна звезда на крака за реванша

Мохамад Гадир е решен да се докаже в състава на Апоел, след като през миналия сезон беше преследван от контузии. Гадир се разписа при победата с 3:0 срещу Апоел Ашкелон в среща от първия кръг в група "С" на турнира за купата на лигата в края на миналата седмица.

"За мен беше важно да вкарам гол. Това ми дава доста голяма увереност. Пропуснах половината от миналия сезон заради контузии и искам да покажа на всички, че наистина заслужавам да играя", коментира Гадир.