Черногорският шампион Будучност е в ролята на аутсайдер срещу българския шампион Лудогорец, но в Подгорица нямат никакво намерение да се предават. Плеймейкърът на тима - Велизар Янкетич, коментира предстоящия сблъсък между двата тима. 

"Трудно е да се каже дали сме имали късмет в жребия, или пък не. Няма лесни съперници в Шампионската лига. Лудогорец е фаворит, но ние не се страхуваме от съперника, даже напротив", заяви Янкетич.

"Решени сме да дадем последния атом енергия, за да постигнем победата и да направим армията от наши фенове щастлива. Играем на нашия стадион, няма какво да ни спре. Ние не се страхуваме от Лудогорец, оставяме ролята на фаворити на тях, но вярвам, че можем да стигнем до победата", допълни футболистът. 

"Когато дойде евромачът, тогава ще мислим за Лудогорец. Сега ни предстои двубой с Дечич за първенството и мислим за него, защото трябва да започнем защитата на титлата по най-добрия начин", завърши Янкетич. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.