Бразилският защитник на Лудогорец Сисиньо ще има възможността да дебютира за националния отбор на България утре срещу Ирландия. Бранителят на разградчани говори пред местните медии за възможността да играе за „лъвовете“.

Антон Узунов
26 снимки

„Вече съм от пет години в България, имам българско гражданство и мога да играя за националния отбор. За мен е голяма чест да представлявам държава, която то ме прие толкова добре. Когато имах шанс и бях повикан, не мислех два пъти“, заяви Сисиньо пред „Estadao”.

“Не бях изправен пред съпротива от феновете или предразсъдъци, когато бях повикан. Всички ме поздравиха. Както всеки футболист, винаги съм мечтал да играя в национален отбор и да представлявам една нация. Ще мога да постигна тази цел“, добави още той.

Защитникът говори пред бразилската медия и за Лудогорец: „Нашият отбор е много уважаван в България. След като се изкачи до най-високото ниво, спечелихме девет поредни титли“, каза Сисиньо.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.